Een winkel die feestruimte wordt? Yes, we can!

's Avonds wordt Vintage en Vondsten omgetoverd tot Het Narrenschip. 

We schuiven stoelen en tafels aan de kant en creëren een gezellige ruimte met zithoekjes en een centrale dansvloer.  De vintage verlichtingselementen zorgen een intieme sfeer en aan de bar zijn lekkere drankjes te verkrijgen. Let the music play!

Fiesta Latina : Op donderdagavond kan je hier je danspasjes komen oefenen. Salsa, bachata, kizomba, merengue... En elke eerste zaterdag van de maand is er de Tropical party, georganiseerd door SalsaFlash. Hot salsa in the house!

Live music : Op vrijdagavond kun je hier komen chillen en luisteren naar live muziek. Van jazz over blues tot pop en hiphop. Lokale nieuwe talenten, doorwinterde ouwe rotten. Gratis inkom met bijdrage in de hoed die eigenlijk een muts is.

And more : Themaparties, boekvoorstellingen, improvisatietheater,....

Krijg je de smaak te pakken? Kom gerust eens langs op een van onze openbare events en voor je het weet wil je het Narrenschip kapen en hier een event organiseren.

Wil je meer info over mogelijkheden en tarieven, neem even contact op :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 418832.

Op facebook kun je alvast wat foto's bekijken van eventjes in Het Narrenschip Vaart.

See you there and then.

party in da house

Upcoming events

 

Tijdens de zomermaanden organiseren we hier geen evenementen. De winkel is open op zaterdag van 13u tot 18u. Occassioneel ook op andere dagen. Zie facebook hiervoor.

Vanaf september zijn we er terug met concerten, dansfeestjes en andere activiteiten. 

 

 

 

 .

Contacteer ons

Wil je vintagestuff verkopen aan ons of wat meer info krijgen over de huurformules van de feestzaal :

hetnarrenschipvaart@gmail.com of tel 016418832.

De winkel is open op zaterdag van 13u tot 18u of na afspraak.